انواع داکت برق
داکت ها متناسب با ویژگی ها و شیوه طراحی ساخت خود به انواع مختلفی تقسیم میشوند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- داکت ساده
همانطور که از نامگذاری داکت ساده مشخص است، این داکت برق یک محفظه پلاستیکی دربدار است که ظاهری بسیار ساده دارد.
- داکت شیاردار
این داکت نیز از ظاهری شبیه به داکت ساده برخوردار است. با این تفاوت که به صورت شیاردار طراحی و ساخته شده است. شیارهای تعبیه شده بر روی این داکت برق به گونهای است که کابلها و سیمهای عبور داده شده از داخل آن به راحتی قابل مشاهده هستند.
- داکت پارتیشندار
محفظه پلاستیکی این نوع داکت به وسیله یک پارتیشن به دو قسمت مساوی و جدا از هم تقسیمبندی میشود. به همین دلیل با استفاده از داکت برق پارتیشندار، میتوان کابل برق، کابل شبکه یا تلفن را به صورت جداگانه سیمکشی کرد. و بدین شیوه مانع از تاثیر نویز کابل برق بر روی دیگر کابل ها شد.
- داکت قرنیزی
این داکتها به شکل قرنیز طراحی و ساخته میشوند و خیلی راحت به دیوار متصل میشوند. از مزایای استفاده از داکت برق قرنیزی میتوان به آسیب ندیدن ظاهر و زیبایی فضای ساختمان، در هنگام استفاده از آن اشاره کرد.
- داکت کف خواب
این نوع داکت از چندین قسمت و پارتیشن برخوردار است و به همین دلیل از آن برای جمع آوری کابل های اضافه روی زمین استفاده میشود.
بیشتر بخوانیم : کنتاکتور
کاربرد داکتِ برق
سیم کشی برق ساختمان یکی از کارهای مهمی است که در هنگام ساختمان سازی انجام میشود. در هنگام سیمکشی ساختمان از تعداد زیادی سیم و کابل در سایز و ابعاد مختلف استفاده میشود. وجود این سیم ها و کابل ها میتواند در طراحی دکوراسیون داخلی اماکن مختلف مشکل ایجاد کند و فضای نامناسب با منظره زشت در محیط ایجاد کند.
علاوه بر این برخورد اشیا یا افراد با سیم کشی ها باعث افزایش خطراتی چون برق گرفتگی و آتشسوزی میشود. استفاده از داکت برق تمامی این مشکلات را رفع میکند. زیرا کاربرد اصلی داکت ها پوشش دهی کابل ها و سیم های متعدد و خارج کردن آنها از دید افراد است تا بدین شیوه سیم کشی ساختمان در اثر برخورد افراد یا اشیا مختلف با آن دچار مشکل نشود و امنیت افراد حاضر در محل حفظ شود.
شیوه نصب داکت برق
به صورت کلی داکت ها با توجه به جنس خود در سه نوع فلزی، pvc و پلاستیکی ساخته و تولید میشوند. تمامی داکتهای فلزی به صورت دائمی ساخته و تولید میشوند. اما داکت برق pvc و پلاستیکی به دو صورت دائمی و موقتی ساخته میشوند. برای نصب داکت موقت از چسب استفاده میشود و آن را محکم به محل مورد نظر میچسبانند. اما برای نصب داکت های دائمی به پیچ و رولپلاک احتیاج است تا به وسیله آنها داکت برق به دیوار، سقف، زمین و یا هر محل دیگری نصب و محکم شود. علاوه بر این داکت هایی که با نام داکت قرنیزی شناخته میشوند نیز وجود دارند که بیشتر در ساختمانهای مسکونی استفاده میشوند. این داکتها در زمان ساخت سازه به جای قرنیز نصب میشوند.
در هنگام نصب داکت برق باید به دو مورد توجه کرد که عبارتند از :
- داکت باید مطابق با اصول کار و بسیار محکم به دیوار، سقف و محل نصب پیچ شود و برای نصب آنها نباید از وسایل و ابزارهای غیر استاندارد و نامناسب نظیر میخ و … استفاده کرد.
- تمامی زاویه ها و کناره های داکت برق باید با دقت کافی پوشش داده شوند. به صورتی که هیچگونه سیم و کابلی از داکت بیرون زده نشود. زیرا هدف اصلی از داکت کشی و نصب داکت پوشش دهی سیم ها و مخفی کردن آنها است.
- لبه های داکت برق نباید تیز باشند، تا از ایجاد خوردگی در کابل جلوگیری شود.
قیمت داکتِ برق
داکت ها در جنس و طرح های مختلفی تولید و به بازار عرضه میشوند که هر کدام از آنها از ویژگی های متفاوتی برخوردار هستند و متناسب با ویژگی های خود به کار گرفته میشوند. تنوع داکت برق باعث شده تا این محصولات با قیمت های مختلفی به بازار عرضه شوند. برای آگاهی از به روزترین این محصولات می توانید به سایت چراغ قوه مراجعه کرده و با یک سرچ ساده محصول مورد نیاز خود را خریداری کنید.
سایت چراغ قوه بهترین گزینه برای خرید انواع مختلفی از پروژکتور ال ای دی میباشد چرا که شما میتوانید با مراجعه به سایت در قسمت محصولات در صفحه اصلی و انتخاب گزینه “لامپ چراغ و صنایع روشنایی” وسپس انتخاب محصول پروژکتور از محصولات مختلف که توسط فروشندگان مختلف در سایت بارگزاری شده اطلاعات کسب نمایید.
این مزیت علاوه بر اینکه به مشتریان کمک میکند امکان دسترسی آسان و سریع به فروشگاه های مورد نیاز خود را داشته باشند نیزاین امکان را فراهم می آورد تا با بررسی اجناس ارائه شده و مقایسه آنها بهترین انتخاب را صورت دهد. همچنین میتوانید برای دسترسی سریعتر به قیمت پروژکتور مورد نظر خود، ازقسمت جستجوی محصولات در صفحه اصلی نیز اقدام فرمایید. توصیه میشود که در صورت داشتن هر سوالی با همکاران ما در تماس باشید و راهنمایی های مورد نظر خود را به دست آورید.
نظرات کاربران